Shoppailemassa Helsingissä

Kävin viime lauantaina koko päivän shoppailemassa pääkaupunkiseudulla.

Tapasin heti puolen päivän jälkeen erään sarjakuvakeräilijän, jolta ostin useita hyväkuntoisia Roope-setä -lehtiä. Sain saan taas kokoelmaani kartutettua. Olen myös päivittänyt ”Ostetaan sarjakuvia”-sivuni taas ajantasalle.

Kävin myös Videotykki Oy:stä ostamassa Panasonicin uuden LCD-videotykin; PT-AE3000.

Palvelu Videotykissä oli asiallista vaikka myyjällä tuntui kokoajan olevan kiire pois myyntitilanteesta. Ehkä yhtenä syynä oli, että oli lauantai-iltapäivä ja tulin hieman ennen liikkeen sulkemisaikaa. Ehkä myyjällä oli jotakin menoa sovittuna heti sulkemisajan jälkeen.

Sain videotykistä mukaan videotykin sekä kattotelineen. Kankaan ostaminen jäi toiseen kertaan, koska en saanut valkokangasta koottuna vietyä Passatilla Saloon. Täytyy katsoa valkokankaan hankintaa Salosta.

Tapasin Helsingissä myös vanhan luokkakaverini lukioajoilta. Oli kyllä todella mukava nähdä ”Pamppanen” todella monen vuoden jälkeen.

One thought on “Shoppailemassa Helsingissä

  1. Paluuviite: » Mariokart tommi.fi

Vastaa