Terveiset San Diegosta

Saavuin kollegan kanssa San Diegoon sunnuntai-iltana n. keskiyön aikoihin. Haettiin vuokra-auto ja hotellille nukkumaan.

Nyt olen ollut useamman päivän täällä lämpimässä Kaliforniassa. Lämpötila on hieman alle +30 astetta ja ilmankosteus on erilainen kuin mitä kesällä Suomessa. Ilma on oikein miellyttävä. Kun aurinko laskee, niin lämpötilakin laskee huomattavasti. T-paidalla tulee kylmä auringon laskettua.

Aluksi moottoritiellä ajaminen hieman pelotti. Kaistoja saattaa olla 5-8 per suunta ja ihmiset ajavat omaa vauhtiaan sekä ohittavat muita autoilijoita sieltä puolen missä sillä hetkellä on tilaa. Vauhtia moottoritiellä on 100-120 km tunnissa. Liittymiäkin on todella paljon sekä moottoritie saattaa jakautua yhtäkkiä kahdeksi eri moottoritieksi.

Onneksi meillä on vuokra-auton mukana myös GPS-laite. Se on kyllä ollut todella tarpeellinen.

Ruuhkissa en ole vielä joutunut olemaan, koska hotellimme on keskustassa. Aamulla ruuhkat ovat keskustaan ja iltapäivällä keskustasta poispäin.

Nyt olen yrittänyt löytää uutta Applen iPod touch -MP3-soitinta. Kävin kokeilemassa sitä Apple Storessa. Käytettävyys on todella mahtava. Harmi että soitin on vain jokapaikasta loppu. Toivottavasti sitä tulee lisää kauppoihin ennenkuin pitää lähteä kotimatkalle.

Olen lähettänyt mun valokuva-blogiin kuvia. Blogi löytyy täältä: www.tommi.net.

Vastaa