Peugeot – ruma kuin mikä

Ostin syksyllä 2003 itselleni syntymäpäivälahjaksi ensimmäisen (ja viimeisen) Peugeotini.

Sain silloin Peugeot 406:n edullisesti, koska uusi malli 407 oli jo oven takana. Autohan oli mielestäni ihan tyylikkään näköinen niin sisältä kuin ulkoakin. Harmikseni pieniä laitevikoja löytyi heti alusta lähtien joten huollossa tuli käytyä aika ajoin.

Jälkeenpäin mulle on tietysti tultu kauppaamaan Peugeotin 407 mallia ja muita Peugeotin malleja. En tykännyt yhtään tuosta uudesta korimallista ja sen ”irvistyksestä”.

Autokauppiaat olivat ”ymmällään” ja eivät voi (omasta mielestään) ymmärtää, että miksi en voisi pitää uudesta korimallista. Heidän mukaansa se on paljon tyylikkäämpi kuin tuo vanhempi 406.

Perustelin asiaa mielipide-erolla. Eivät vain halua ymmärtää. Eikä heidän pidäkään ymmärtää. Heidän pitää saada autoja myytyä, riippumatta siitä kuinka rumina asiakkaat ne näkevät.

Alla on muutama kuvasarja miksi en pidä Peugeotin uudesta ’lookista’.

hampaat-1

hampaat-2

Tällä hetkellä ajelen Volkwagen Passatilla. Siinä ei ole ollut tähän asti mitään vikaa vaikka auto on vanhempi ja enemmän ajettu kuin Peugeottini oli. Voin rehellisesti sanoa, että saksalainen osaa tehdä auton joka toimii.

Vastaa