Anna Abreu Idolsin voittoon!

Löin Villen kanssa vetoa Idols 2007 voittajasta.

Anna Abreu

Perustan vetoni Anna Abreun voittoon, koska luotan loppukädessä katsojien/kansan lopulliseen viisauteen. Katsojat eivät voi todellakaan olla niin ajattelemattomia että antaisivat viimeisessä finaalissa äänensä Arille.

Arista on kirjoitettu viime viikkoina todella paljon negatiivissävytteisiä kirjoituksia iltapäivälehdissä sekä Seitsemän päivää-lehdessä. Luotan siihen, että ihmiset lopultakin tajuavat että kaikki Arista kirjoitetut jutut eivät voi olla täysin tuulesta temmastuja. Onhan hänen käyttäytymisensä nähty Idols-konserteissakin.

Jos Ari voittaa, niin mielestäni saamme taas yhden uuden Idols-voittajan kenestä ei alkuinnostuksen jälkeen kuulukaan yhtään mitään. Ei sellaista suunsoittoa ja vitsailua oikeasti jaksa kukaan kauan aikaa kuunnelle. Eikös näin käynyt viime vuoden voittajallekin? Katri Ylander ja Agnes taitavat enemmän soida radiossa kuin itse voittaja.

En nyt väitä etteikö Ari osaisi laulaa. Kyllä hän osaa ainakin paremmin kuin minä. Kyseessä ei olekaan enää laulukilpailu vaan Idols-kilpailu. Kummassa on enemmän ainesta Idolsiksi ja nuorille roolimalliksi?

Vedon panoksena on 0,7l Club Havana -rommipullo.

2 thoughts on “Anna Abreu Idolsin voittoon!

  1. Kyllä Raaka-Arska tämän kisan vie 6-0. Eihän se pikku-pimatsu mitään laulaa osaa, kunhan vaan blogin kirjoittajaan vetoaa ulkonäöllään. Viehtymystä teineihin? ;-) Annasta tulee (jos voittaa) seuraava Ilkka Jääskeläinen – kukaan ei kuukauden kuluttua muista häntä. Ari se sentään osaa LAULAA. Jos vaikka vertaa Billy Joelin Paino Mania ja Arin versiota, ei liene epäselvyyttä, kumpi kuulostaa paremmalta. Annan ”vedoista” mainittakoon vaikkapa heikko Apulanta-yritelmä, joka sai varmasti Wirtasen naureskelemaan partaansa (jos sillä olisi).

Vastaa