“Läpi repaleisen lokakuun…”

Marraskuun loppu. Se on hieman yli 4 viikkoa vielä aikaa jouluun. Viiden viikon päästä joulu alkaakin jo olemaan ohi – taas vuodeksi.

Edellisessä postauksessa mainitsemani WordPressin päivitys uusimpaan versioon meni kivuttomasti kun vain luin asennus/päivitysohjeet läpi. Ei niitä dokumentteja ihan turhaan sinne kirjoiteta.

Opiskeluissa painitaan viimeisten työtehtävien kanssa. Opiskelen tässä töiden oheessa muutamilla kursseilla. Opiskelen englantia, viestintää ja esimiestaitoja vaikka töissäkin olisi kyllä taatusti tekemistä kokopäiväksi – joka päivä.

Eilen soittivat Saksasta. En saanut uusia työtehtäviä joita varten kävin Ulmissa haastattelussa lokakuun puolen välin aikoihin.

Työnantaja painotti kolmea asiaa:

  1. yhteistyö, kommunikointitaidot ja asioiden ’manageeraustaidot’.
  2. Työkalu- ja prosessiosaaminen.
  3. Käsiteltävien asioiden sisällöntuntemus ja aikaisemmat työtehtävät sisällönhallintaan liittyvissä asioissa.

Kahdesta ensimmäisestä painopisteestä he olivat täysin varmoja ja olisin ollut riittävän hyvä kandidaatti. Olivat kuulemma erittäin tyytyväisiä mun tietotaidoista mutta kolmannesta he eivät olleet riittävän vakuuttuneita. Sanoivat kuitenkin, että heillä ei ole tällä hetkellä ”kiikarissa ”ketään parempaakaan kandidaattia mutta he tarvitsevat henkilön kenellä on kokemusta sisältöön liittyvistä asioista. Tulipahan käytyä Saksassa.

Oikeastaan tämä vastoinkäyminen ei mua masenna. Päinvastoin. Mun nykyinen esimies on hieman alustavasti lupaillut uusia haasteita mun nykyisiin työtehtäviin sekä opin tuntemaan uusia ihmisiä Saksasta ja Tanskasta. Saksassa käyntini jälkeen he ovat jopa olleet yhteyksissä muissa asioissa pyytäen multa apua asioiden tehokkaassa eteenpäin viemisessä. Olen tulkinnut tämän että ongelmana ei ainakaan olisi uskottavuuden puute taikka yhteistyökyvyttömyys.

Viime perjantaina piti mennä PMMP:n keikalle Giggling Marliniin Turkuun. Ei tullut sitten viime tipassa mentyä. Jälkeenpäin sain kuulla, että onneksi en mennyt. Giggling Marlinissa oli ollut niin paljon porukkaa, että happi oli ravintolasta loppunut.

Huomenna olisi samassa mestassa Neljä Ruusua keikalla. Hieman arveluttaisi lähteä niitä katsomaan jos ilmastointi ei tuossa mestassa oikein toimi.

Sunnuntaina käytiin Tuomaksen kanssa Turussa elokuvissa katsomassa ’Yli aidan’.
Yli aidan.

Mun mielestä elokuvassa oli liian paljon pelkästään aikuisille suunnattuja vitsejä. Musta tuntui, että mua nauratti enemmän kuin Tuomasta. Hauska elokuva. Kannattaa katsoa.

Kävin toissa viikonloppuna Hämeenlinnassa äidille asentamassa Skypen. Nyt hän on kuulemma sitä käytellyt useastikin – kun muutamilla kavereillaankin on kuulemma Skype asennettuna.

Vastaa