Puuhamaa on iloinen.

Tuli pitkästä aikaa käytyä Puuhamaassa.

Muistelisin, että viimeksi kävinkin siellä mummun kanssa joskus vuonna 1984. Kyllä paikka oli kasvanut, kehittynyt ja uudistunut. Kyllä siellä muutama tuttu laite myös oli, jotka olivat jo viime kerrallakin.

Tänä vuonna oltiin liikkeellä Ilona, Tiinan ja Tuomaksen kanssa. Myös naapurin Timo perheineen oli Puuhamaassa käymässä.

Katselin laitteita ja vempaimia hieman toisesta näkökulmasta kuin silloin yli 20 vuotta sitten. Kyllä laitteiden turvallisuuteen sekä yleensäkin viihtyvyyteen on panostettu. Myöskin käytettävät laitteet olivat ehjiä ja hyvässä kunnossa. Ainoa asia, joka jäi harmittamaan, oli pelihallin pöytäkiekon puuttuva kiekko. Joku oli onnistunut se hävittämään. Pöytäkiekkoa olisi tehnyt mieli pelata.

Ihmiset olivat iloisia ja ystävällisiä. Vaikka toisinaan jonoja syntyikin niin kaikki jaksoivat jonottaa rauhallisesti ilman ylimääräistä napinaa.

Ruoka oli hyvää. Siellä oli seisovapöytä sekä buffet-pikaruokabaari, josta sai hampurilaisia, ranskalaisia, kebabbia yms. pikaruokaa. Hinnat olivat korkeat – kuten arvata saattaa. Seisovapöytä oli 10 EUR henkilöltä ja buffet-pikaruokabaarissa oli myös hieman tavallista korkeammat hinnat.

Kivasti siellä koko päivä meni. Tultiin Puuhamaahan joskus klo 12-13 aikoihin ja kotiinpäin piti lähteä jo klo 19 aikoihin.

Tommi Puuhamaassa 13.07.2006

Vastaa