Hello world!

Hellou maailma!
Kun tämän WordPress-bloggaussoftan asentaa, niin blogissa on aina valmiina yksi viesti otsikolla:”Hello world!”. Pidetäänpä tämän ensimmäisen postauksen otsikko siis koskemattomana.

Ehkä mäkin nyt kuljen valtavirran mukana kun asensin itselleni blogin. Katsotaan nyt miten aikaa, muistamista ja mielenkiintoa riittää blogiin kirjoittelemiseen. Tarkoituksena olisi myös kääntää tämä blogisofta suomeksi, koska kirjoittelen tähän blogiin suomeksi. Välttämättä en ole vielä ihan kaikkialle käännöksiä ehtinyt tekemään. Kesäloma on tulossa, joten silloin on hyvää aikaa tehdä myös käännöstä.

On mulla töissäkin blogi mutta sitä ei pääse internetistä lukemaan. Kirjoitetaanko Internet nykyään isolla vai pienellä ’iillä’?
Muistelisin, että 2000 -luvun alkupuolella asiasta väännettiin kovastikin kättä. Onko tästä lopputulemaa vai jäikö keskustelu ikuisiksi argumentoinniksi?
Helsingin Sanomat ottivat asiassa linjakseen kirjoittaa ’ internet ’ – eli pienellä alkukirjaimella. Samanlaisen päätöksen on tehnyt myös Wired News -uutispalvelu.

Asiasta käytiin myös keskustelua suomalaisen sektori.com -uutispalvelussa.

— Tommi.

Vastaa