Salon Seudun Puhelimen osakkeita – osa 2

Edellisessä postauksessani kirjoitin, kun Salossa jobbarit pyrkivät ostamaan Salon Seudun Puhelimen (nykyään: SSP Yhtiöt) osakkeita pilkkahintaan.

Salon ilmainen paikallislehti (Salonjokilaakso) kirjoitti 18. maaliskuuta 2010 lyhyen jutun: ”SSP jakaa ennätysosingon”.

Hieman referoin juttua:

”SSP-konserni teki viime vuonna 34,5 miljoonan euron liikevaihdolla 2,2 miljoonan euron operatiivisen tuloksen”, kirjoittaa Salonjokilaakso.

Jutussa myös uudelleen mainitaan viime vuoden lopulla SSP:n tekemästä aiesopimuksesta, jolla Forssan Seudun Puhelin on tarkoitus sulauttaa SSP:hen.

”Mikäli sulautuminen hyväksytään, yhtiö jakaa yhteensä 180 euron osingon osakkeelta. Tästä 60 euroa on normaalia vuosittaista osinkoa ja 120 euroa lisäosinkoa sulautumisen johdosta”, lopettaa Salonjokilaakso juttunsa.

Tämän jutun lukemiseni jälkeen soitin taas kaikki SSP:n osakkeita ostavat jobbarit läpi. Keräsin tähän alle taas heidän senhetkiset hinnat.

Jokainen voi taas itse päätellä jobbareiden hintatarjouksista, että kannattaako luopua osakkeistaan vai ei. Itse en luopuisi noin pilkkahinnalla.

Helmiryhmä Oy

Helmiryhmän paras hinta: 1.600 EUR (18.03.2010)

Puhelinosakejobbari

Tämän jobbarin paras hinta: 1.600 EUR (18.03.2010).
He myös käyttävät kännykkänumeroa: 045-1125015. Tuo numero kävi ilmi, kun soittivat mullepäin.

Viikkoa aikaisemmassa (11.03.2010) Salonjokilaaksossa ilmoitteli kolmas puhelinosakejobbari. Tässä on hänen ilmoituksensa hintatarjouksen kanssa.

SSB Holdings

SSB Holdings’in paras hinta: 1.650 EUR (18.03.2010)

Samassa lehdessä oli myös neljännenkin jobbarin ostoilmoitus.

Puhelinosakejobbari

Tämä jobbari ei vastannut mun soittoon eikä edes soittanut takaisin. Häneltä taisi olla rahat loppu? :-)

One thought on “Salon Seudun Puhelimen osakkeita – osa 2

  1. Moi!

    Olipa hyvä että pidit osakkeen; nyt saat turvallisesti yhtiöltä 1500e, kun yhtiö aloittaa omien osakkeiden oston. SSP on tehnyt liiketoiminnallaan viime vuonna suuret tappiot ja v. 2011 tappiot kasvavat. Yhtiö on hautaamassa omaisuuden maahan kaivaessaan joka pirttiin valokuitukaapelin. Olethan ottanut valokuidun, vaikka liittymismaksu ja kuukausimaksu on suuri! ETHÄN OLE MOKKULAN KÄYTTÄJÄ..

    Kapo

Vastaa