Finnairin asiakaspalvelusta

Olen muutaman kerran aikaisemmin kirjoittanut Finnairin kehnosta asiakaspalvelusta. Nämä kirjoitukset ovat koskeneet Finnair Plus -puhelinpalvelun asiakaspalvelua.

Nyt haluaisin sanoa etukäteen ”Kiitos!” Finnairin asiakaspalautteiden asiakaspalvelulle. Tämä ei siis tällä kertaa kosketa Finnair Plus -puhelinpalvelua.

Käytiin Ilonan kanssa viikonloppureissulla Tukholmassa syyskuun loppupuolella (2008). Tulomatkalla toinen meidän matkalaukuista rikkoutui.

Helsinki-Vantaan lentoaseman tulopalvelussa saatiin loistavaa asiakaspalvelua. Saatiin ohjeet, että miten pitää toimia jotta Finnair korvaisi uuden matkalaukun rikkoutuneen tilalle.

Lähetin pyydetyt dokumentit Finnairin korvauspalveluun. Seuraavana päivänä sain tekstiviestin:

From: Finnair.Confirmation [ at ] ….

Kiitos palautteestanne. Vastaamme kirjeisiin saapumisjärjestyksessä. Ystävällisin terveisin, Finnair Oyj, Asiakaspalautte

Oli oikeasti todella mukava saada kuittaus, että korvaushakemukseni on mennyt perille ja se tullaan käsittelemään aikanaan.

Nyt tuon kuittausviestin saapumisesta on kulunut kaksi viikkoa mutta korvausta matkalaukusta ei ole tullut. Luotan siihen, että se tulee tässä yhden – kahden viikon sisällä.

Vastaa