Vastine Instrumentariumilta

Kirjoitin aikaisemmassa postauksessani saamastani kehnosta asiakaspalvelusta Instrumentariumin Kauppakeskus Plazan liikkeessään Salossa. Viime perjantaina sain Instrumentariumin aluepäälliköltä vastauksen postaukseeni. Heidän vastine alla.

Suuret kiitokset Arille nopeasta vastauksestaan — en ollut vastausta toivonutkaan.

***************

Hei Tommi!

Kiitos palautteestasi ja linkistä blogiisi! Kirjoittamasi tarkat kuvaukset asiakaskokemuksistasi ovat meille tervetulleita ja hyvin tärkeitä. Haluamme kehittää toimintaamme saamamme palautteen pohjalta. Oli Ilahduttavaa lukea käynnistäsi Turuntien myymälässämme. Toivon, että pääsemme pian samalle palvelutasolle myös Plazassa tulevan palvelu- ja myyntikoulutuksen avulla.

Onnea sinulle ja blogillesi ja hyvää alkanutta vuotta,

Ari Simoinen
Aluepäällikkö
Instru-Optiikka Oy
(Vitikka 1 F, 02630 Espoo)
PL 6, 02631 Espoo
Puh. 0201 70 7316
GSM 040 844 1246
Fax  0201 70 7347
e-mail: ari.simoinen [at ] instru.fi
www.instru.com

***************

Vastaa