Lehtimyyjät, huomio!

Viime aikona lehtimyyjät ovat taas olleet erityisen aktiivisia ja soitelleet sekä tarjonneet erilaisia lehtiä.

Eräskin myyjä soitti muutama viikko sitten ja tarjosi puoleksi vuodeksi Suomen Kuvalehteä lahjana ilmaiseksi — kun olen ollut lehtitalon pitkäaikainen asiakas. Olisin saanut lahjalehden ilmaiseksi, vain jos olisin maksanut Suomen Kuvalehdestä toisen puolen vuoden jakson.

Millainen lahja se on, josta pitää itse maksaa puolet? Toivottavasti Joulupukki lähettää tänä vuonna lehtimyyjille laskun perään.

Viimeisen kahden vuoden ajan MikroPC-lehden myyjät ovat olleet erikoisen aktiivisia. Ehkä siitä syystä, kun olen joskus tilannut ko. lehteä.

Se, mikä minua MikroPC-lehden myyjissä erityisesti huvittaa on, että he aina lupaavat lähettää näytenumeron. Sitä numeroa ei kuitenkaan ikinä tule. Tästä aikanaan kirjoitin yhden postauksen.

Toinen huvittava piirre pelkästään MikroPC-lehden myyjissä on, että he aina aloittavat mainospuheensa:”Juuri uudistunut MikroPC-lehti…”. Ei tuossa itse myyntipuheen aloituksessa mitään erityisen huvittavaa ole. Huvittavaa on se, että lehti on uudistunut useampi vuosi sitten. Kirjoitin tästä samasta asiasta maaliskuussa 2007.

Näistä syistä olen päättänyt, että en tilaa MikroPC-lehteä enää ollenkaan.

Olen aikanaan ilmoittanut omat työ- ja henkilökohtaiset kännykkänumeroni palveluun, jolla kielletään suoramarkkinointi puhelimitse, kun en halua kuunnella näitä perättömiä lupauksia myyntipuheina.

Minulla olisi kaksi pyyntöä lehtimyyjille, kun te kuitenkin soitatte kieltopalvelusta huolimatta:

  1. Olisi mukava, että tuntisitte tuotteen tai olisitte edes tutustuneet tuotteeseen etukäteen.Sitä on turhattava kuunnella, kun luette valmiiksikirjoitetun myyntipuheen suoraan paperista.
    Jos/kun haluan esittää yhden tai muutaman kysymyksen tuotteesta, niin myös toivoisin siihen  saavani asiallisen vastauksen.
  2. Antaisitte myös asiakkaalle puheenvuoron ettekä puhuisi kuin papupata asiakasta kunnioittamatta.

Meidän molempien kannalta olisi parempi, jos ette soittaisi ollenkaan. Jos haluan tilata lehden, niin tilaan sen suoraan Internetistä.

Vastaa