Dallas, Texas

Lähdin viime sunnuntaina työreissuun Dallasiin.

Ensimmäinen etappi oli Helsingistä New Yorkin JFK:n kentälle. Lentomatka kesti 7.5 tuntia. Oikeastaan se meni ihan mukavasti. Istuin kanadalaispariskunnan kanssa. Kieltämättä tuli kyllä heti mieleen se South Parkissa ollut biisi:”Blame Canada”.

New Yorkissa oli koneen vaihto. Dallasin lento oli loppujen lopuksi jopa 4 tuntia myöhässä saapuessaan New Yorkiin.

Lento Dallasiin olikin yhtä tuskaa.

Siihen mennessä olin ollut reissussa jo yli kellon ympäri ja väsymys alkoi painamaan. Jenkkilän päällä oli mahtavat ukkosmyrskyt ja lentokone heilui ja tärisi n. kaksi tuntia melkein yhteenmenoon. Kieltämättä meinasi aikaisemman lennon ruuat tulla ylös. Hikeä alkoi otsalle pukkaamaan, mutta onneksi lentokapteeni kuulutti: ”Laskeudumme Dallasiin n. 10 min. kuuluttua”. Teki mieli nousta penkistä ja huutaa:”YES!” mutta piti olla huutamatta ettei tullut oksennus.

Olin Dallasissa niin väsynyt, että hyppäsin kentältä suoraan taksiin ja ajoin hotelliin nukkumaan. Seuraavana aamuna hain vuokra-auton käyttöön.

Lauantaina kävin ajelemassa Dallasin keskustassa ja etsin Hard Rock Cafe -kauppaa. Googletin osoitteen mutta osoite oli vanha, koska löytyi vain maahan kaivettu iso monttu. Siinä oli joskus ollut Hard Rock Cafe -kauppa, koska valomainoksen jäännökset löytyivät sekä tähdetkin näyttivät joskus kadulla olleen.

Olisin halunnut Dallasin keskustasta ostaa pizza-slicen sekä juoman. Eivät suostuneet enää myymään, kun lounasaika oli ohi. Enkä huvittanut ostaa ihan koko pizzaa.

Eilen kävin ensimmäistä kertaa elämässäni baseball-pelissä; Texas Rangers vs. Minnesota Twins. Peli päättyi Texas Rangers’ien hyväksi 10-0. Todella hieno kokemus!

Tämän reissun aikana olisi vielä tarkoitus käydä mm. Dallas -tv-sarjan  ’Southfork’-ranchillä sekä rodeossa. En aio kyllä itse ratsastaa härällä.

Olen laittanut valokuvablogiini muutamia kuvia.

Vastaa