Wii!!

On kulunut pidempi aika edellisestä postauksestani. En ole vain saanut aikaiseksi tänne mitään kirjoitella. Kyllä aina silloin tällöin mun elämässä on ollut asioita joista olisin voinut muutaman kirjoittaa. Sitten olen muutaman päivän päästä huomannut, että asia on vanhentunut eikä siitä enää viitsi kirjoittaa.

Ehkä olen nykyään ollut vain niin turhautunut etten ole saanut aikaiseksi mitään järkevää kirjoittaa. Katsotaan nyt, että miten tämä vuosi käynnistyy bloggauksen parissa.

Ostin tänään Wiin. Siis tuon Nintendon upean pelikonsolin. Olen pidemmän aikaa jo haaveillut Wiin ostamisesta. Nyt sain kurssikaverin kautta pelikonsolin, kasan pelejä sekä lisäpeliohjaimen mielestäni sopivaan hintaan. Kiitos Jaana!

Täytyy rehellisesti sanoa, että pelaamiskokemus on jotakin aivan uudenlaista ja mahtavaa kuin mihin olen PlayStation 2:lla tai Xboxilla tottunut. Grafiikka ja äänet eivät ole niin huipputasoa kuin mitä ’Pleikkarilla’ ja Xboxilla – mutta itse pelitilanne onkin jotakin ihan muuta.

Me pelattiin Tuomaksen kanssa useaa peliä illan aikana. Aikaisemmin mulla ei ole ollut mielenkiintoa istua sohvalla ja pelata jotakin konsolipeliä. Nyt mielelläni istuin sohvalla, huidoin ilmaan ja ammuin sorsia, juomatölkkejä tai pelasin pöytätennistä (pingistä). Se oli mukavaa.

Jos et ole täysiverinen hi-end -tyyppi ja haluat jotakin uutta, erilaista ja hienoa. Suosittelen kokeilemaan Wii’tä.

Nintendo Wii

Vastaa