Vastaus Sinebrychoffilta Dr. Pepper -kysymykseen

Kirjoitin eilen postauksen Dr. Pepperin Light-versiosta. Tänään sain Sinebrychoffilta vastauksen postaukseeni. Heidän vastine alla.

Suuret kiitokset Katrille nopeasta ja selkeästä vastauksestaan.

***************
Hei,
kiitos palautteestasi! Tuo tuote on markkinoilla puolisokerisena versiona sen takia, että haluamme tarjota vähäenergisempiä vaihtoehtoja, mutta niin, ettei maku kärsi. Dr Pepperin juojien keskuudessa on testattu tuo resepti ja se sai paremmat arvosanat mausta kuin täyssokerinen versio. Mutta ymmärrän täysin tuon kommentin mausta, nämä ovat niin selkeästi mielipideasioita, ettei testillä pysty tätä vastaan väittämään.

Muut mauthan tuossa ovat täysin kuten Dr Pepperissä kuuluukin olla. Valitettavasti meillä on tällä hetkellä sellainen tilanne, ettemme saa täyssokerista reseptiä Suomeen – Keski-Euroopassa on siirrytty täysin myös tähän samaan versioon. Mutta, teen kyllä itse töitä tuon eteen, että jossain vaiheessa meillä olisi tarjolla myös täysin sokeripohjaista Dr Pepperiä.

Ystävällisin terveisin,
Katri Kervinen
Tuotepäällikkö
——————————–
Oy Sinebrychoff Ab
Markkinointi
Puh. 09-294 991
——————————–
***************

Vastaa