Tämän hetken tapahtumia

Viime keväänä loppuneelta ’Kehity esimiestyössä’-kurssilta jäi muutama tehtävä tekemättä ja palauttamatta. Nyt olen asettanut itselleni tavoitteeksi saada tehtävät tehtyä syyskuun aikana, jotta saan opintopisteet kotiin.

Tehtävät eivät ole mitenkään laajoja. Pitää vain saada allokoitua aikaa ja otettua itsestä niskasta kiinni sekä istutettua penkkiin tehtäviä tekemään.

Syksyksi olen ilmoittautunut kahdelle kurssille:

– Leadership in Changing Environment (6 opintopistettä)
– Organizational Psychology (5 opintopistettä)

Toimin myös tutorina kahdelle ranskalaiselle opiskelijalle. He tulivat Saloon tämän viikon torstaina. Kävin hakemassa heidät Turun lentoasemalta torstaiaamuna.

Ensimmäiseksi he kysyivät, että ”onko Suomessa todellakin näin kylmä?” – kun aamulla oli lämpöasteita n. 8-9 astetta. Sanoin, että ”kyllä se tästä vielä kylmenee”. Kavereiden ilme oli kuvauksen arvoinen. He kun lähtivät Etelä-Ranskasta, niin siellä kuulemma oli +27 astetta. Kyllä käy kateeksi.

Olen tämän viikon ollut flunssassa. Eipä ole ollut vain aikaa pysähtyä sairastamaan. Perjantain suunnittelin olevani pois töistä. Enpä ehtinyt kun oli niin paljon töitä tehtävänä.

Timon kanssa ollaan alustavasti puhuttu, että jos mentäisiin ensi viikonloppuna Kuusamoon kiertämään pieni karhunkierros.

Vastaa