Sukututkimuskurssilla

Aloitin viikonloppuna Salon kansalaisopistossa järjestettävän sukututkimuskurssin.

Mua on jo pidemmän aikaa kiinnostanut osallistua ko. kurssille mutta en ole vain jostakin syystä saanut aikaiseksi. Vuoden vaihteen jälkeen, kun kotiin tuli kansalaisopiston kevätkurssit, niin päätin ilmoittautua. Pääsin ensimmäisen varasijan kautta kurssille.

Ehkä alan tutkimaan äidin puolelta Mannosten sukua.

2 thoughts on “Sukututkimuskurssilla

  1. No, miltä kurssi tuntuu? Itse olen aina miettinyt, että millaiseksi sukututkimuksen teko olisi muodostunut, jos olisin aloittanut harrastuksen kurssilla enkä itseopiskelulla. Olen nyt 10 vuotta tutkinut sukuja.

  2. Ensi viikonloppuna on sukututkimuskurssin toinen ja viimeinen opetusviikonloppu. Kurssi loppuu siihen.

    Ensi viikonlopun jälkeen ajattelin kirjoittaa hieman enemmän fiiliksiä kurssista ja mitä siitä jäi mieleen.

Vastaa