Thaimaan-matkan hotelli vaihtui

Tänään täti Aurinkomatkoilta soitteli ja tarjosi Phuketista uutta hotellia.

Matka oltiin alunperin varattu Phuketin Patong Beachilla olevaan Phuket Grand Tropicana -hotelliin. Kuitenkin julkisuuteen tuli tietoa, että hotellin asukkaita on sairastunut Legioonalaistautiin.

Oudointa tässä on se, että tautitapaukset on havaittu jo marraskuussa mutta vasta tammikuun alkupuolella alkoi tulla tietoa julkisuuteen. Kun tieto tuli julkisuuteen, niin vasta sitten Aurinkomatkatkin ottivat asian hoitaakseen.

Itse varasin matkani heti vuodenvaihteen jälkeen. Tällöin myös Aurinkomatkoilla olisi pitänyt olla tietoa tautitapauksista tuossa hotellissa johon matkan mulle myivät.

Tässä ikävässä tautitilanteessa Aurinkomatkoilla on tarjota asiakkailleen kolme erilaista vaihtoehtoa:

  1. Ottaa vastaan Aurinkomatkojen tarjoaman uuden hotellin.
  2. Ostaa Aurinkomatkoilta vain lennot (á 895 EUR) ja he palauttavat asiakkaalle ylimenevän osan jolloin asiakas hankkii itse oman majoituksensa.
  3. Peruuttaa matkan ja kaikki rahat palautetaan täysimääräisesti.

Nyt Aurinkomatkat tarjosivat Phuket Graceland -hotellia Patong Beachilta. Pitäisi, Aurinkomatkojen-tädin mukaan, olla neljän tähden hotelli. Tämän perusteella se olisi tasokkaampi hotelli kuin mitä aluksi varaamani.

Ensi viikon torstai-illasta lähtien alan lähettämään mun moblogiin kamerakännykällä ja Nokian Lifeblog -sovelluksella kuvia Thaimaan matkasta.

Täältä löytyy viralliset tiedotteet tautitapauksesta:

Myös Helsingin Sanomat uutisoivat asiasta useammankin jutun verran:

Vastaa