Esimies-kurssi alkaa

Edelleen kamala flunssa. Olen kyllä jo itselleni luvannut, että huomenna pitäisi mennä töihin. Katsotaan nyt sitten että millainen olo on huomenna. Pelkään, että jos menen töihin, niin tartutan flunssan myös muihinkin.

Nyt olen ollut tämän ja eilisen kotona. Mun piti huilata ja mun piti katsoa muutama DVD-elokuva joita ei ole tähän mennessä tullut katsottua. Aloitin katsomaan Das Boot -sukellusvene-elokuvaa.

Eihän siitä mitään tullut. Töitähän mun tuli tehtyä melkein koko päivä. En vain, yksinkertaisesti, malttanut olla pois sähköpostin ääreltä kun oli (mukamas) paljon töitä tehtävänä ja kiireellisiä asioita hoidettavana.

Tänään alkaa Turun ammattikorkeakoulun Täydennyskoulutuskeskuksessa ’Kehity esimiestyössä’-kurssi jonne mäkin olen ilmoittanut. Kurssi kestää ensi kevääseen asti. Kun kurssi ei ole mikään ohut pintaraapaisu laajuudensa suhteen, niin mulla on suuret odotukset kurssista. Esimies lupasi että työnantaja maksaa kurssin.

Vastaa