Uusimaakiertoajelu

Eilen piti mennä Ilonan ja Hennan kanssa Lauri Tähkän & Elonkerjuun keikalle Koronaan, Järvenpäähän. Ajeltiin Salosta Lohjan kautta Järvenpäähän.

Kun saatiin auto parkkiin ja löydettiin Korona kävelykadulta niin baarin ovessa oli tyly lappu:”Illan keikka loppuunmyyty”. Olivat, kuulemma, myyneet keikan loppuun n. 50 minuutissa. Ei me paljoa myöhästytty. Ehkä noin tunnin verran.
Vähän aikaa sadateltiin, että ”Mitäs nyt?” ja yhden Big Mac -aterian jälkeen päätettiin lähteä Helsinkiin. Ilonan serkun miehen bändi soittaa Semifinaalissa (Tavastian alakerrassa). Kun päästiin Helsinkiin, löydettiin autolle paikka Lönnrothin kadulta ja käveltiin Tavastialle niin bändihän oli juuri lopettanut.

Taas vähän aikaa mietittiin, että ”Mitäs nyt?” Päätettiin lähteä kiertelemään Helsingin yöelämää. Ilma oli lämmin eikä onneksi edes satanut vettä.

Vaikka olikin vastoinkäymisiä, niin ilta oli ihan mukava. Tytöillä oli hauskaa Lonkun, Bacardi Breezereiden ja Smirnoff Icen voimalla. Mä sain tyytyä olemaan kuskina – kuivin suin.
Puoli kahden aikoihin yöllä oltiin jo takaisin Lohjalla paikallisella snägärillä. Siitä sitten vain takaisin Saloon. Tulipahan tehtyä Uusimaa Sightseeing by night.

Ihan mukava reissu. Toivottavasti ensi kerralla ei myöhästytä keikalta – taikka kahdelta.

One thought on “Uusimaakiertoajelu

  1. Kuskilla taitaa hiukan muisti heittää – ei me oltu kun vartti myöhässä siitä, kun lippuja ois illan keikalle viä saanu..
    Kismittihän se missata (jälkeenpäin kuulemma) erityisen hyvä keikka, mut senhän voi paikata vaikka tänään (!!!).
    *menossa jo*

Vastaa